Beursdata

Hieronder de beursdata 2019,  de locaties die hieronder staan zijn definitief.

Standhouders kunnen zich aanmelden via het inschrijfformulier.

zondag, 02 juni 2019

Zwolle

Meer informatie »

zondag, 23 juni 2019

Steenwijk

Onze Spirituele Wellness en Mineralenbeurs zal op een andere locatie in Steenwijk plaatsvinden, namelijk bij Fletcher Hotel-Restaurant Steenwijk. Deze sfeervolle locatie biedt 50 mooie diverse en interessante stands met alles voor je welzijn en ligt direct tegenover McDonald’s met ruime gratis parkeergelegenheid voor de deur.

Meer informatie »

zondag, 25 augustus 2019

Blokker

Op deze mooie locatie organiseren wij de gezelligste Spirituele Wellness & Mineralenbeurs van Noord- en Midden Nederland. We hebben de beschikking over een mooie, grote en sfeervolle zaal waardoor wij weer een hele diversiteit aan stands kunnen aanbieden met alles voor je algehele welzijn en jezelf. Bij deze locatie ruime gratis parkeergelegenheid voor de deur.

Meer informatie »

zondag, 22 september 2019

Haarlem

Meer informatie »

zondag, 27 oktober 2019

Beetsterzwaag

Op deze mooie locatie organiseren wij de gezelligste spirituele Wellness & Mineralenbeurs van Noord- en Midden Nederland. We hebben de beschikking over een mooie, grote en sfeervolle zaal waardoor we hier ruim 50 hele diverse stands kunnen aanbieden met alles voor je algehele welzijn. Uiteraard is er ruim voldoende gratis parkeergelegenheid voor de deur.

Meer informatie »

zondag, 24 november 2019

Zwolle

Meer informatie »

zondag, 08 december 2019

Exloo

Op deze zeer mooie locatie organiseren wij een speciale Spirituele KERSTFAIR, dit wordt een exclusieve beurs met een diversiteit aan stands met alles voor je algehele welzijn en jezelf. Alles voor je BODY-MIND-SOUL. Bij deze locatie ruime gratis parkeergelegenheid voor de deur.

Meer informatie »