Beursdata

Hieronder de beursdata 2018,  de locaties die hieronder staan zijn definitief.

Standhouders kunnen zich aanmelden via het inschrijfformulier.

zondag, 14 oktober 2018

Steenwijk

Op 14 oktober 2018 organiseert PCP de beurs op een andere locatie in Steenwijk, namelijk bij Fletcher Hotel-Restaurant Steenwijk. Deze sfeervolle locatie biedt 50 mooie diverse en interessante stands met alles voor je welzijn en ligt direct tegenover McDonald’s met ruime gratis parkeergelegenheid voor de deur.

Meer informatie »

zondag, 11 november 2018

Drachten

Bijna 50 diverse standhouders op deze mooie locatie met gratis parkeren voor de deur.

Meer informatie »

zondag, 18 november 2018

Sneek

Op deze mooie locatie organiseren wij de gezelligste spirituele Wellness & Mineralenbeurs van Noord- en Midden Nederland. We hebben de beschikking over een mooie, grote en sfeervolle zaal waardoor we hier ruim 50 hele diverse stands. Uiteraard is er ruim voldoende gratis parkeergelegenheid voor de deur.Prachtige locatie, ruime gratis parkeergelegenheid en heel goed bereikbaar, direct gelegen aan de rondweg van Sneek.

Meer informatie »

zondag, 09 december 2018

Exloo

Op deze mooie locatie organiseren wij de gezelligste Spirituele Wellness & Mineralenbeurs van Noord- en Midden Nederland. We hebben de beschikking over een mooie, grote en sfeervolle zaal waardoor wij weer een hele diversiteit aan stands kunnen aanbieden met alles voor je algehele welzijn en jezelf. Bij deze locatie ruime gratis parkeergelegenheid voor de deur.

Meer informatie »