Almere op 17 september 2017

Prachtige, mooie, sfeervolle locatie direct gelegen naast station Oostvaarders in Almere-Buiten. Ruime gratis parkeergelegenheid.
RUIM 50 STANDS OP DEZE BEURS!

TMG_Partycentrum

Datum

zondag, 17 september 2017

Locatie

T.M.G. Party en Congres Centre Almere
Sumatraweg 22
1335JM Almere Buiten

Openingstijden

De beurs is geopend van 10.30 – 17.00 uur

[cresta-social-share]

Lezingen

LEZINGEN EN WORKSHOPS

  • 11:00 uur Henny Stoops – Helderziende waarnemingen
    Ze is helder-voelend, helder-sprekend, helder-wetend ėn helder-ziende. Als sjamaan legt zij bij het zoeken naar antwoorden op vragen op het gebied van liefde, relaties, financiën etc. ook contact met de geestenwereld, waaruit ze aanwijzingen en tips ontvangt voor de cliënten die een beroep op haar doen.
  • 12:00 uur Vutekaan Center of Essenian Arts of Healing – Healingstechnieken uit het Esseense Tijdperk in de moderne tijd Lezing, inclusief korte energetische oefening, over healingstechnieken die weer beschikbaar zijn in onze tijd, welke een belangrijke plek hadden in het Esseense Tijdperk zo’n 2000 jaar geleden.
  • 13:00 uur Rob den Oudsten  – Liefde en Partners
  • 14:00 uur Willem Jan van de Wetering – Enneagram
    Het Enneagram is vooral bekend als karaktertypologie. Maar het is veel meer dan dat. Ennneagram autoriteit Willem Jan van de Wetering geeft een lezing over spiritualiteit en het Enneagram. Wat is je levensdoel, wat ijsje werkelijke kern? Op die vragen gaat hij dieper in. Willem Jan gebruikt humor, maar vooral leidt hij ons dieper in de wereld van het 5000 jaar oude model: het Enneagram.  Ieder mens heeft een karaktertype dat dominant is. Maar onder dat gedragstype ligt je kern, je essentie. Vanuit die kern zie je je onbekende talent en ontdek je jouw levenspad.
  • 15:00 uur Bodhi Vartman – Je kunt bereiken wat je wilt