Deurningen Hengelo op 04 februari 2018

Prachtige beurslocatie gelegen aan de randweg van Hengelo, goed bereikbaar en ruime gratis parkeergelegenheid. Deze beurs is vol inzake standhouders.

frans-op-den-bult

Datum

zondag, 04 februari 2018

Locatie

Frans op den Bult

Hengelosestraat 8

7561RT Deurningen/Hengelo

Openingstijden

De beurs is geopend van 10.30 – 17.00 uur

Lezingen

LEZINGEN & WORKSHOPS

11:00 uur Bodhi Vartman – Je kunt alles wat je wilt

12:00 uur Corina Elzenaar  – Het effect van massage op ADHD/ADD

* Meerdere onderzoeken hebben het al aangetoond. Massage verbeterd de concentratie-leerprestaties-nachtrust en zorgt voor meer balans bij kinderen met ADHD/ADD.

14:00 uur Wim Velthuis – Energie, we kunnen er maar geen genoeg van krijgen.

* Er wordt verteld wat energie met ons doet. Waarom heeft de één een overvloed en de ander juist een tekort aan energie?

Eigenlijk wil ieder mens graag goed in zijn vel zitten, de energie in balans hebben. Welke invloed heb jij op jouw energie?

Aan de hand van voorbeelden vanuit de praktijk wordt dit duidelijk gemaakt en kunnen mensen zelf erváren wat (Quantum Touch) energie met je doet.

15:45 uur Verloting van twee prijzen: Een Gratis consult en een gratis massage.

16:00 uur Rijkholdt – Is een verhalenmarskramer en Nieuwsgierig van aard.

Gelukkig onhandig. Houdt van eigen aardigheden. U ook? Dan nodig ik u van harte uit bij de try-out van Het Nieuwe Bingo. Volgens Rijkholdt reuzeninteressant. Hij is daar meer dan dolenthousiast over. Hij zegt: “Of er nou niemand komt, of ze hangen er met de benen buiten, de radertjes draaien. Zijn vrienden noemen hem niet voor niks een raddraaier. Je houdt van hem of je hebt een hekel aan hem. Hij is driemaal zwart-wit.