Leeuwarden op 11 jun 2017

Leuke locatie ,op een gezellig winkelcentrum, heel speels ingedeeld met gratis parkeren voor de deur.

leeuwarden_beurs1  leeuwarden_beurs2

Datum

zondag, 11 juni 2017

Locatie

M.F.C. Camminghastins
Lieuwenburg 2
8925 CR Leeuwarden

Openingstijden

De beurs is geopend van 10.30 – 17.00 uur

Lezingen

LEZINGEN & WORKSHOPS

*12.00 – 12.45 uur: WORKSHOP: THEO MAIJER

WORKSHOP STEMHEALING

We zingen, reciteren(dit is…herhalend zingen) de A-h klank. Dat is de klank van de hartchakra voor  hetontwikkelen van mededogen. Het mededogen voor de Ander en voor onszelf. Welkom bij dit tedere ritueel

*13.00 – 13.45 uur: LEZING: BODHI VARTMAN ( paragnost automatisch schrift )

Over je kunt bereiken wat je wilt. Bodhi legt uit hoe…………………..

*14.00 – 14.45 uur: LEZING: WILLEM JAN VAN DE WETERING ( over het spirituele enneagram)

Enneagram en spiritualiteit.

Het Enneagram maakt duidelijk wie je echt bent, wat je kwaliteiten en je valkuilen zijn en wat jouw verborgen talenten zijn. Het Enneagram laat echter ook zien wat jouw spirituele pad is en hoe je je spiritualiteit kunt verhogen. Willem Jan van de Wetering geeft een workshop waarin je dit kunt ervaren.

*15.00 – 15.45 uur : LEZING: MARIANNE MEIJER ( over voeding en gezondheid )

Welke invloed heeft voeding die wij dagelijks eten op je gezondheid en je functioneren. Is het wel zo goed? In deze interactieve lezing wil Marianne graag een stukje bewustwording brengen in hoeverre je zelf verbeteringen kunt aanbrengen die je  gezondheid bevorderd door simpele aanpassingen in je voeding en je daardoor fitter en vitaler gaat voelen en vage klachten tot het verleden behoren.

*16.00 – 16.45 uur: LEZING & WORKSHOP : JENNIFER NONNEMAKER ( over Do- terra )

Wil je ook terug naar de tijd dat heling nog plaatsvond met pure middelen uit de natuur? Ontdek hoe je de inhoud van je medicijnkastje kan vervangen met krachtige, snel en efficient werkende werkende essentiele olien van medicinale kwaliteit. Etherische olie bieden geheel natuurlijke oplossingen bij pijn, allergieeen, huidproblemen, inslaap- en doorslaapproblemen, stemmingswisselingen, concenstratiestoornissen en nog meer gezondheidsuitdagingen. Tijdens deze lezing kan je de zuiveren kracht en het heerlijke aroma van pure essentiele olien van medicinale kwaliteit ervaren.