Sneek op 24 november 2019

Op deze mooie locatie organiseren wij de gezelligste spirituele Wellness & Mineralenbeurs van Noord- en Midden Nederland. We hebben de beschikking over een mooie, grote en sfeervolle zaal waardoor we hier ruim 50 hele diverse stands kunnen aanbieden met alles voor je algehele welzijn, geest en gezondheid. Uiteraard is er ruim voldoende gratis parkeergelegenheid voor de deur.

Prachtige locatie, ruime gratis parkeergelegenheid en heel goed bereikbaar, direct gelegen aan de rondweg van Sneek.

hotel-sneek-6-plaatjes

    

Datum

zondag, 24 november 2019

Locatie

Van der Valk Hotel Sneek
Burgemeester Rasterhofflaan 1
8606 KZ Sneek

Openingstijden

De beurs is geopend van 10.30 – 17.00 uur

Lezingen & Workshops

– 11:30 uur Chantal van der Kooi – Levensgeluk: Leef jij op je eigen manier?
*Chantal weet als geen ander hoe het is om niet te leven op haar eigen manier. En hoeveel energie dat haar heeft gekost. Ze verteld hoe het zover is gekomen. Wat dit met haar gedaan heeft. Hoe ze dit beleefd heeft. En hoe zij weer op haar eigen manier is gaan leven.
– 12:00 uur Frans de Vries Klaver – Mijn leven als medium/paragnost met zaal demonstratie
* Helderziende waarnemingen d.m.v. zijn eigen ontwikkelde methode zandlezen maar ook via foto’s en voorwerpen. Automatisch Schrift, Kinder- en dierentolk.

– 12:30 uur Niko Hartz – Hielspoor

– 13:00 uur Timo Angenent – Spontane waarnemingen

– 13:30 uur Martine Streefkerk – Inca-sjamanisme

– 14:00 uur Alina M Dragan – Lba, CRP en HB waarden.
* LBA (levend bloed onderzoek) CRP en HB (ontstekingswaarde en hemoglobine waarde-ijzer waarde in het bloed)
– 14:30 uur Klaske Velstra – Wat is HSP (Hoog sensitiviteit)?

– 15:00 uur Paula Derksen – Een andere kijk op chronisch ziekte
*Heb sinds 2000 de diagnose ms heeft mijn huwelijk gekost ex wilde een gezonde vrouw…. door een andere mindset en liefde en positiviteit en doorzettingsvermogen ben ik terug gekomen van een zware aanval van de ms bestaande uit niet kunnen lopen, zien en praten naar alles weer kunnen en sinds 2010 een eigen onderneming op te hebben gezet en nieuwe uitdagingen aan te gaan i.p.v. stil in een hoekje te gaan zitten omdat je wereld kleiner wordt en ik wil juist de mensen die chronisch ziek zijn daar horen ook andere ziektebeelden bij juist te stimuleren door de wereld in een ander perspectief te laten zien en weer uitdagingen en je innerlijk vuur je passie terug te vinden

– 15:30 uur Cobie – Wereldleraar Maitreya en de Meesters van Wijsheid, ondersteund door de Ruimtebroeders, zijn nu in de wereld van alledag om ons te inspireren tot het scheppen van een nieuwe samenleving waarin ieder mens voorzien wordt van alles wat voor een menswaardig leven nodig is, door een systeem van samen delen – het fundament voor vertrouwen, vrede en een toekomst voor allen.