Steenwijk op 15 oktober 2017

Alweer de 19e editie van de P C P  Beurs in Theater de Meenthe. Deze sfeervolle locatie biedt zo n 50 mooie diverse en interessante stands met alles voor je welzijn en ligt direct tegenover het NS station, ruime gratis parkeergelegenheid voor de deur.

 steenwijk-de-meenthe-mondiavisueel

Datum

zondag, 15 oktober 2017

Locatie

Theater de Meenthe
Stationsplein 1
8331GM Steenwijk

Openingstijden

De beurs is geopend van 10.30 – 17.00 uur

Lezingen

LEZINGEN & WORKSHOPS

 • 11:00 uur – Marijke ten Brink – Satsang korte introductie en ervaren van Satsang. Satsang is een uitnodiging je natuurlijke zelf te ontdekken, Geluk , liefde, vrede, stilte is wie jij Bent. Dat te h-erkennen is de spirituele kern van het leven.
 • 12:00 uur – Bianca Hesse – Yoga les, iedereen kan meedoen, van jong tot oud en van gezond tot met beperkingen.
 • 13:00 uur – Erica Schröder – Het nieuwe bewustzijn van aloude wijsheid.

  *De diepe crisis waarin onze wereld verkeert is in wezen spiritueel. Dagelijks worden we op onszelf teruggeworpen, in ons hart geraakt en met indringende vragen geconfronteerd. Kunnen wij van wedijver naar samenwerking gaan?

 • 14:00 uur – Alex – Levensenergie in Balans – Ik leer u om van gedachten naar gevoel te gaan door middel van fysieke oefeningen en van chaos naar rust, door in balans met jezelf te komen.

  15:00 uur – Tineke Starrenburg – De kracht liefde vrede mijn eigen getuigenis van de kracht van de Heilige Geest.

  16:00 uur – Cora Boer – Wat doen zuivere essentiele olien van doTERRA voor lichaam en geest.

  *Maak kennis met de 100% zuivere en pure essentiële oliën van doTERRA. Leer hoe makkelijk het is om het zelfhelend vermogen van je lichaam te ondersteunen op een natuurlijke manier en zo lichaam en geest weer in balans te krijgen.