Beursinfo

Voor meer bezoekersinfo, waaronder de kortingsbon klikt u in het rechtermenu en voor deelname aan een beurs klikt u in dit menu op standhouders.

Op onze sfeervolle, informatieve en inspirerende beurzen kunt u ondermeer de volgende stands vinden:

Aura en chakra fotografie en healing, coaching en counseling, nummerologie, stoelmassage, helderziende waarnemingen, stenen en mineralen, bloesemremedie, voetreflextherapie, energietekeningen, healing, mediums, paragnosten, reiki, handlezen, massage, tarot, voeding en gezondheid, div. verkoopstands en natuurlijk heel veel informatie.

Diverse standhouders bieden u kennismakingsconsulten aan, hiervoor wordt een bijdrage van  €15.00 gevraagd. Verder wordt er informatie gegeven, worden er cursussen aangeboden en kunt u diverse testen ondergaan, zoals een vitamine en mineralen test, pendelen van stenen, stress test of een white time healing ondergaan.  Dit verschilt per beurs omdat op iedere beurs weer andere standhouders deelnemen.

Tevens worden er op iedere beurs meerdere interessante lezingen en workshops gegeven, deelname hieraan is gratis. Voor een overzicht van de lezingen en workshops tijdens een beurs klikt u hier

De entree van de beurs bedraagt € 7.00 en met kortingsbon € 5.50 dit is inclusief de lezingen en workshops.

Op iedere beurs verloten wij onder de bezoekers een aantal vrijkaarten en een gratis consult / aurafoto. U kunt zich hiervoor inschrijven bij de kassa.

Tevens mogen wij op iedere beurs een Alternatieve Kadobon t.w.v. € 25.00 verloten onder de bezoekers!