Beurs Joure

LEZINGEN & WORKSHOPS

*12.00- 12.45 uur: PLEUN MEDIUM ( Helderziend Introductie lezing )

Als kind was ik de vreemde eend in de bijt. Hoe en waarom zag, hoorde en voelde ik zoveel intens meer dan de rest?

Door dat onbegrip heb ik vele stormen moeten trotseren om uiteindelijk te ontdekken dat ik hoogsensitief en paranormaal begaafd ben. Een fijne gave die ik graag met anderen deel.

*13.00- 13.45 uur: WORKSHOP : HELENA TJONG TJIN JOE ( Biodanza workshop)

So happy, zo gelukkig.

Ken je dat gevoel van “so happy”?  Geluk is een gevoel dat van binnenuit komt. Het is grotendeels onafhankelijk van de omgeving waarin je je bevindt. Wanneer heb jij het gevoel ervaren dat alles goed is? Het geluksgevoel heeft te maken met het gevoel van dankbaarheid, met het genieten van eenvoudige dingen.

Als je in de flow van het gevoel van geluk zit, zal alles stromen en zal je het leven ook gemakkelijker aan kunnen.

In de Biodanza workshop gaan we het gevoel van “so happy” wakker maken. Dat doen we in dansen met onszelf, met een andere en met de hele groep. Je hoeft niet te kunnen dansen. Er wordt bij Biodanza niet met pasjes gewerkt.

Mensen die langer Biodanza doen, merken dat ze een bewuster leven leiden waarin ze weten wat ze willen, wat hun plezier en vreugde geeft, wat past bij hun zelf. Zij leven intenser en hebben plezier in het leven.

*14.00- 14.45 uur:  LEZING:  BODHI VARTMAN ( paragnost automatisch schrift )

Je kunt bereiken wat je wilt. Bodhi legt uit hoe je dit kunt realiseren met simpele voorbeelden.

*15.00 – 15.45 uur : LEZING: MARIANNE MEIJER ( over voeding en gezondheid )

Welke invloed heeft voeding die wij dagelijks eten op je gezondheid en je functioneren. Is het wel zo goed? In deze interactieve lezing wil Marianne graag een stukje bewustwording brengen in hoeverre je zelf verbeteringen kunt aanbrengen die je  gezondheid bevorderd door simpele aanpassingen in je voeding en je daardoor fitter en vitaler gaat voelen en vage klachten tot het verleden behoren.

*16.00 – 16.45 uur: SHARE NEDERLAND (over Maitreya en het begin van een nieuw tijdperk )

De mensheid staat op een kruispunt. Wij kunnen doorgaan op de weg van competitie, vervuiling, hongersnood en het enorme verschil tussen arm en rijk. Of wij kunnen kiezen voor een wereld ‘waarin niemand iets tekort komt, waarin geen twee dagen gelijk zijn en waarin de vreugde van broederschap uit alle mensen spreekt’. Dit zijn de woorden van Maitreya, die zich voorstelt als een leraar voor alle mensen – gelovig of niet.
In de wereld zien wij al vele tekenen en wonderen die erop wijzen dat de mens op de drempel staat van een nieuwe manier van met elkaar samenleven. Door met elkaar samen te werken en voedsel en andere bronnen met elkaar te delen, creëren wij een stralende toekomst waarin de kunst van het leven centraal staat. Maitreya en zijn groep van Meesters helpen ons bij dit grote proces van transformatie.

Een lezing over het begin van een nieuw tijdperk en Maitreya’s adviezen voor een schitterende toekomst voor alle mensen.