Over ons

Ik, Greetje Plat eigenaar van Marchakri heeft sinds oktober 2021 de beurzen over genomen en ik ga nu bezig met de naamsverandering.

Voorheen PCP beurzen wordt nu Marchakri Spirituele beurzen. gedurende de komende tijd zal logo en info veranderen. Beurzen waren al wat veranderd voor bezoekers. Entree is gewoon € 5,00 pp (geen kortingbon meer nodig) en voor de eerste 75 bezoekers een goody bag twv € 5,00

Met al meer dan 8 jaar beurs ervaring, organiseerden wij voornamelijk beurzen in NoordNederland.

onder de naam Marchakri Spirituele beurzen

Wat tijdens de beurzen voor mij heel belangrijk is is dat de bezoekers een variatie aan disciplines binnen de spirituele wereld krijgen. Daarbij afgewisseld met mooie verkoopstands.

De afgelopen beurzen heb ik dan ook gezien dat ik samen met geweldige standhouders dan ook zo’n mooie beurs neer kan zetten.

Slechts door samenwerken kunnen wij onze doelstelling bereiken: de zoekende mens een helpende hand bieden en hun kennis laten maken met vele disciplines die de weg kunnen wijzen.

Wij hopen dan ook dat wij gezamenlijk de Marchakri Spirituele beurzen weer naar een drukke gezellige beurs kunnen tillen.

Greetje en haar Team