Informatie voor standhouders

Wij weten dat de standhouders op onze beurzen, de beurs zo gezellig en aantrekkelijk maken. Daarom verwelkomen wij ook nieuwestandhouders.

Valt u, met uw stand, binnen de doelgroep van onze beurzen? Schrijf je dan in voor één van onze beurzen. Mocht het toch te veel van het zelfde zijn dat laat ik het weten. Beetje branche bescherming is voor niemand slecht. zeker mbt verkoop.

Marchakri Spirituele beurzen (voorheen PCP beurzen), heeft al ruim 8 jaar beurs ervaring voornamelijk in NoordNederland.

Op de beurzen tref je een diversietijd van standhouders op hun gebied aan, afgewisseld met verkoop stands en lezingen/workshops.

In de rechterbalk vind u meer informatie voor standhouders en hoe aan te melden voor een volgende beurs. Heeft u vragen of komt u er zelf niet uit kunt u altijd contact met ons opnemen via het contactformulier.

Wij hebben de volgende beurzen gepland:

zondag, 02 oktober 2022

Blokker

Op deze mooie locatie organiseren wij de gezelligste Spirituele Wellness & Mineralenbeurs van Noord- en Midden Nederland. We hebben de beschikking over een mooie, grote en sfeervolle zaal waardoor wij weer een hele diversiteit aan stands kunnen aanbieden met alles voor je algehele welzijn en jezelf. Bij deze locatie ruime gratis parkeergelegenheid voor de deur.

Meer informatie »

zondag, 23 oktober 2022

Wolvega

Op deze mooie locatie organiseren wij de gezelligste spirituele Wellness & Mineralenbeurs van Noord- en Midden Nederland. We hebben de beschikking over een mooie, grote en sfeervolle zaal waardoor we hier ruim 35 hele diverse stands kunnen aanbieden met alles voor je algehele welzijn. Uiteraard is er ruim voldoende gratis parkeergelegenheid voor de deur.

Meer informatie »

zondag, 11 december 2022

Steenwijk

Onze Spirituele Wellness en Mineralenbeurs zal bij Fletcher Hotel-Restaurant Steenwijk worden gehouden. Deze sfeervolle locatie biedt 35 mooie diverse en interessante stands met alles voor je welzijn en ligt direct tegenover McDonald’s met ruime gratis parkeergelegenheid voor de deur.

Meer informatie »