Informatie voor standhouders

Wij weten dat de standhouders op onze beurzen, de beurs zo gezellig en aantrekkelijk maken. Daarom verwelkomen wij graag nieuwe standhouders. Valt u, met uw stand, binnen de doelgroep van onze beurzen? Schrijf je dan in voor één van onze beurzen. PCP is het organisatiebureau van de Spirituele Gezondheidsbeurzen, welke al ruim 10 jaar toonaangevend beurzen organiseert in voornamelijk Noord- Oost en Midden Nederland. De naam vertelt al wat ons doel is: mensen zich met elkaar te laten verbinden. Op de beurzen tref je de beste standhouders op hun gebied aan, want kwaliteit staat hoog in ons vaandel.

In de rechterbalk vind u meer informatie voor standhouders en hoe aan te melden voor een volgende beurs. Heeft u vragen of komt u er zelf niet uit kunt u altijd contact met ons opnemen via het contactformulier.

Wij hebben de volgende beurzen gepland:

zondag, 05 november 2017

Drachten

Bijna 50 diverse standhouders op deze mooie locatie met gratis parkeren voor de deur.

Meer informatie »

zondag, 26 november 2017

Sneek

Met Sneek is alles begonnen. Dit was onze allereerste beurs in 2007 en nu zal dit alweer de 19e editie zijn. Prachtige locatie, ruime gratis parkeergelegenheid en heel goed bereikbaar, direct gelegen aan de rondweg van Sneek.

Meer informatie »

zaterdag, 20 januari 2018

Harderwijk

ZATERDAG 20 januari 2018 organiseren wij de gezelligste spirituele gezondheidsbeurs van Noord- en Midden Nederland. We hebben de beschikking over een mooie, grote en sfeervolle zaal waardoor we hier ruim 40 hele diverse stands kunnen aanbieden met alles voor je algehele welzijn. Uiteraard is er ruim voldoende gratis parkeergelegenheid voor de deur.

Meer informatie »

zondag, 18 februari 2018

Deurningen Hengelo

Prachtige beurslocatie gelegen aan de randweg van Hengelo, goed bereikbaar en ruime gratis parkeergelegenheid.

Meer informatie »

zondag, 18 maart 2018

Amsterdam

Nieuw een beurs in Amsterdam, locatie volgt nog.

Meer informatie »

zondag, 15 april 2018

Assen

Op ZATERDAG 15 april organiseren wij op deze mooie locatie, de gezelligste spirituele gezondheidsbeurs van Noord- en Midden Nederland. We hebben de beschikking over een mooie, grote en sfeervolle zaal waardoor we hier ruim 40 hele diverse stands kunnen aanbieden met alles voor je algehele welzijn. Uiteraard is er ruim voldoende gratis parkeergelegenheid voor de deur.

Meer informatie »

zaterdag, 12 mei 2018

Hardenberg

Op deze mooie locatie organiseren wij de gezelligste spirituele gezondheidsbeurs van Noord- en Midden Nederland. We hebben de beschikking over een mooie, grote en sfeervolle zaal waardoor we hier ruim 50 hele diverse stands kunnen aanbieden met alles voor je algehele welzijn. Uiteraard is er ruim voldoende gratis parkeergelegenheid voor de deur.

Meer informatie »

zondag, 10 juni 2018

Leeuwarden

Leuke locatie ,op een gezellig winkelcentrum, heel speels ingedeeld met gratis parkeren voor de deur.

Meer informatie »