Informatie voor standhouders

Wij weten dat de standhouders op onze beurzen, de beurs zo gezellig en aantrekkelijk maken. Daarom verwelkomen wij graag nieuwe standhouders. Valt u, met uw stand, binnen de doelgroep van onze beurzen? Schrijf je dan in voor één van onze beurzen. PCP is het organisatiebureau van de Spirituele Gezondheidsbeurzen, welke al ruim 10 jaar toonaangevend beurzen organiseert in voornamelijk Noord- Oost en Midden Nederland. De naam vertelt al wat ons doel is: mensen zich met elkaar te laten verbinden. Op de beurzen tref je de beste standhouders op hun gebied aan, want kwaliteit staat hoog in ons vaandel.

In de rechterbalk vind u meer informatie voor standhouders en hoe aan te melden voor een volgende beurs. Heeft u vragen of komt u er zelf niet uit kunt u altijd contact met ons opnemen via het contactformulier.

Wij hebben de volgende beurzen gepland:

zondag, 17 september 2017

Almere

Prachtige, mooie, sfeervolle locatie direct gelegen naast station Oostvaarders in Almere-Buiten. Ruime gratis parkeergelegenheid. RUIM 50 STANDS OP DEZE BEURS!

Meer informatie »

zondag, 15 oktober 2017

Steenwijk

Alweer de 19e editie van de P C P Beurs in Theater de Meenthe. Deze sfeervolle locatie biedt zo n 50 mooie diverse en interessante stands met alles voor je welzijn en ligt direct tegenover het NS station, ruime gratis parkeergelegenheid voor de deur.

Meer informatie »

zondag, 05 november 2017

Drachten

Bijna 50 diverse standhouders op deze mooie locatie met gratis parkeren voor de deur.

Meer informatie »

zondag, 26 november 2017

Sneek

Met Sneek is alles begonnen. Dit was onze allereerste beurs in 2007 en nu zal dit alweer de 19e editie zijn. Prachtige locatie, ruime gratis parkeergelegenheid en heel goed bereikbaar, direct gelegen aan de rondweg van Sneek.

Meer informatie »