Welkom bij Organisatiebureau P C P

Spirituele Wellness beurzen

Welkom op onze website van PCP ( People Connect People ) beurzen. Wij organiseren spirituele beurzen in Noord, West Oost en Midden Nederland. Deze gezellige, inspirerende en sfeervolle beurzen bieden een breed en gevarieerd aanbod van stands op het gebied van spiritualiteit & gezondheid met alles voor lichaam, geest en ziel.

Er is veel te beleven en te ontdekken tijdens uw bezoek. Je kan de kaart laten leggen, spiritueel advies inwinnen, een massage krijgen en er zijn verkoopstands met nieuwe produkten op het gebied van welzijn.

Tijdens de Spirituele Gezondheids beurs zijn er doorlopend workshops en lezingen, de deelname hieraan is gratis, een overzicht vindt u op de pagina Lezingen/workshops. De kortingsbon voor de entree vind u op de beursinfo pagina

Tevens worden er gratis consulten en een alternatieve kadobon t.w.v. € 25.00 verloot onder de bezoekers.

Wilt u entreekaarten bestellen voor de komende PCP Beurzen? Klik dan hier!

 

 

WelzijnsPlaza.nlKijk ook eens op spirituele marktplaats www.welzijnsplaza.nl voor een landelijk aanbod met alles voor je welzijn zoals praktijken op spiritueel gebied, vakanties, lezingen, workshops, opleidingen etc. en een landelijke activiteiten agenda:

Bewaren